Själsögolfen 2021

][1] Arne Strandänger, Själsömästare i golf 2021.

Den 17 juli samlades 15 spelsugna golfare på Gotskas golfbana. Årets Själsömästare skulle koras. Efter att tävlingsledaren Arne Strandänger hälsat alla välkomna kunde så första bollen starta kl 13.00 till en spännande runda. Banan var tack vare regnet under början av juli ganska grön, även om halvruffen var mycket ojämn.

Efter tävlingen samlades deltagarna med nära och anhöriga till den traditionella festen senare på kvällen i Garngården, Själsö hamn, för grillning och prisutdelning. När grillarna var varma kunde samkvämet komma i gång vid det uppställda långbordet. Dåliga och bra resultat diskuterades under gemytlig samvaro.

Scoren från tävlingen var ovanligt bra för de fyra bästa spelarna, som utmärkte sig för fint spel. Ett stort grattis till Arne Strandänger som till sist stod som segrare och blev årets Själsömästare i en tuff kamp med endast ett slag mindre än närmaste konkurrent. Tävlingsledare Arne Strandänger svarade för prisutdelningen och han fick också ta över den åtråvärda vandringspokalen, för vilken Odd Guld sponsrar men inskription av segrarens namn. Arrangemanget gav ett litet överskott till Själsö Hamnförening.

Resultat:
1. Arne Strandänger 61 slag
2. Sanna Svensson 62
3. Peter Karlsson 64
4. Niclas Karlsson 66

GA