Själsögolfen 2018

Lördagen den 21 juli var det dags för årets Själsögolf. Gerd Johannisson, tävlingsledare, kunde välkomna de 12 deltagarna till en spännande runda på Gotskas golfbana, en extremt torr bana på grund av den ihållande torkan.

Ett varmt sommarväder rådde med c:a 25-27 grader och den svaga vinden svalkade knappast spelarna, som gick ut i fyra bollar. Det var dags att kora årets själsömästare.

Den torra banan gjorde att man fick hygglig utdelning på slag som landade på fairway genom att bollen kunde rulla en bra sträcka efter nedslaget. Alla deltagare var rejält trötta efter de 18 hålen på grund av den höga värmen.

Efter det att tävlingen var färdigspelad samlades så småningom deltagarna med nära och anhöriga för grillfest och prisutdelning utanför Åsas bod (bod nr 1) i Själsö hamn. Det blev trångt vid grillarna, men stämningen var god och gemytlig i det vackra vädret. Den mycket sköna kvällen med en fin solnedgång och sedan en vacker måne gjorde att de flesta dröjde sig kvar till efter midnatt.

Gerd svarade för prisutdelningen. Lisbeth Gränsmark lyckades bäst bemästra sitt spel och blev årets själsömästare och fick ta emot vandringspriset, en tavla. Ett stort grattis till Lisbeth. Som det framgår blev det jämt i toppen med mycket bra resultat.

Resultat:
1. Lisbeth Gränsmark 66
2. Gustav Appelquist 66 (högre handikapp än Lisbeth)
3. Leif Wicklund 67
4 Sanna Swensson 67
5 Gerd Johannisson 69