Själsögolfen 2017

Lördagen den 22 juli var det dags för årets Själsögolf. Gerd Johannisson, tävlingsledare, kunde välkomna de 11 deltagarna till Gotskas golfbana. Antalet deltagare var lite färre än förra året.

Ett skönt sommarväder rådde med c:a 22 grader och en inte alltför stark vind svalkade spelarna som gick ut i tre bollar. Det var dags att kora årets själsömästare.

Den torra banan gjorde att man fick hygglig utdelning på slag som landade på fairway genom att bollen kunde rulla en bra sträcka efter nedslaget.

Efter det att tävlingen var färdigspelad samlades så småningom deltagarna med nära och anhöriga för grillfest och prisutdelning i garngården i Själsö hamn. Det blev trång vid grillarna, men stämningen i det vackra vädret var god och gemytlig.

Gerd svarade för prisutdelningen med assistans av Arne Strandänger. Lisbeth Gränsmark lyckades bäst bemästra sitt spel och blev årets själsömästare och fick ta emot vandringspriset, en tavla. Ett stort grattis till Lisbeth. Som framgår blev det jämt i toppen med mycket bra resultat.

Resultat

  1. Lisbeth Gränsmark 70
  2. Gerd Johannisson 72
  3. Arne Strandänger 73
  4. Rune Gustafsson 73

Festen fortsatte framåt sena kvällen till en vacker solnedgång.